Hoe kan ik een artikel ruilen of retourneren ?

U kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren of ruilen voor een andere maat of voor een ander artikel. Hierbij geldt dat artikelen in onbeschadigde staat en in de originele verpakking terug moeten worden gezonden.

Retour aanmelden

Als u een account heeft aangemaakt kunt u met uw account een retour HIER aanmelden.

Heeft u geen account aangemaakt dan kunt u met uw email adres en de bestellingreverentie HIER uw retour aanmelden.

U kunt het artikel retour sturen met de bijgeleverde factuur

Geef op de factuur aan

  • Het aantal
  • De reden
  • Of u wilt ruilen of retourneren.
  • Uw commentaar (bijvoorbeeld ander maat of reden van retourneren)
  • Leg het artikel en de factuur in de doos.

(De retour kosten zijn helaas voor eigen rekening)

Verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaand retouradres.

Franse Tafelkleden
Driebergseweg 9
3708 JA Zeist
Holland

LET OP!!! Bewaar de Track & Trace code goed, dit is uw verzendbewijs.

Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u een bevestiging per e-mail en worden de artikelen binnen 30 dagen gecrediteerd of omgeruild. Let op: Artikelen die na 14 dagen worden geretourneerd worden niet gecrediteerd. U ontvangt een tegoedbon voor het aankoopbedrag. Deze tegoedbon kunt u binnen een termijn van 3 maanden weer besteden in onze shop. De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn.

Sale artikelen

Artikelen uit de SALE kunnen niet geruild worden. U mag het artikel wel retour sturen. U ontvangt dan een tegoedbon ter waarde van het artikel. Deze tegoedbon kunt u weer besteden in onze shop en heeft een geldigheidsduur van 6 maanden.

Helaas zijn fouten niet altijd te voorkomen. Als u denkt dat er iets niet goed is gegaan met de afhandeling van uw retour, neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice via klantenservice@franse-tafelkleden.nl.

Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?

Indien u uw aankoopbedrag terug wilt ontvangen, dan kunt u dit op het retourformulier vermelden. Het totaalbedrag wordt dan z.s.m doch uiterlijk binnen 30 dagen op uw bank teruggestort. Hebt u betaald per creditcard dan zullen wij het bedrag per refund terugstorten op uw creditcard account. Hoe lang het duurt voor het bedrag weer op uw rekening staat is mede afhankelijk van de medewerking van de bank/creditcardmaatschappij en is dus niet geheel door ons te beïnvloeden.

Jullie hebben het verkeerde bedrag aan mij vergoed

Helaas zijn fouten niet altijd te voorkomen. Als u denkt dat u het verkeerde bedrag heeft teruggekregen neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice via klantenservice@franse-tafelkleden.nl.