Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden en de inhoud kunnen te allen tijde door Franse Tafelkleden gewijzigd worden. Franse Tafelkleden is niet aansprakelijk voor de gevolgen van fouten in/op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanbiedingen

Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt gedurende de aangegeven looptijd.

Bestellingen

Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van Franse Tafelkleden. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief B.T.W.

De prijs

Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW‑tarieven.

Levering

Franse Tafelkleden zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten. Als plaats van levering geldt het adres dat de koper aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt. (Voor levering naar het buitenland hanteren wij andere verzendtarieven welke u middels klantenservice@franse-tafelkleden.nl kunt opvragen). Goederen worden geleverd conform de wettelijk in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand.

Franse Tafelkleden is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres. U dient uw juiste adres en eventuele wijzigingen hierop, tijdig aan Franse Tafelkleden door te geven.
 Indien u verhuisd bent en dit niet aan Franse Tafelkleden heeft kenbaar gemaakt, dan geldt een bezorging aan het laatste aan Franse Tafelkleden kenbaar gemaakte huisadres als een geldige bezorging.

Franse Tafelkleden is niet aansprakelijk voor eventuele schade welke u mocht lijden doordat de bezorging niet op uw werkelijke adres heeft plaatsgevonden. 
Door Franse Tafelkleden geaccepteerde bestellingen zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen worden uitgevoerd tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de koper hiervan uiterlijk een maand nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De koper heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Indien de geleverde zaak niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is Franse Tafelkleden niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.

Betaling

Betalen bij Franse Tafelkleden kan via de elektronische betalingsmogelijkheden, die worden aangeboden via het online betaalsysteem. De betaling van een bestelling geschiedt altijd vooraf. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van het verschuldigde bedrag. Wanneer de betaling niet binnen een periode van veertien dagen is voldaan wordt de bestelling geannuleerd. De koper heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte- of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

Veiligheid en betalen

Zodra u kiest voor Elektronisch betalen dan gebeurd dat via het externe- en gecertificeerde bedrijf. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen worden alle gegevens inclusief naam, adres en bank – gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle bank- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van Franse Tafelkleden. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor Internet om uw gegevens te beschermen.

Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Franse Tafelkleden gebruikt en worden niet aan derden kenbaar gemaakt, tenzij dit noodzakelijk is voor het bezorgen van de goederen en alle betalingstransacties.

Contact

Franse Tafelkleden streeft ernaar om u optimaal koopgemak te bieden. Onze webwinkel en onze klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Heeft u suggesties, vragen of klachten over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons mailadres:klantenservice@franse-tafelkleden.nl Annuleren Binnen 24 uur, nadat de bestelling is geplaatst, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd. Deze annulering kunt u doorgeven per e-mail.

Retouren

U kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren of ruilen voor een andere maat of voor een ander artikel. De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt, gewassen of gedragen zijn.

Laat altijd eerst even weten dat u iets retour wild sturen!

  • U kunt het artikel retour sturen met de bijgeleverde factuur.
  • Geef op de factuur aan:
  • Het aantal.
  • De reden.
  • Of u wilt ruilen of retourneren.

Bij ruiling nemen wij eenmalig de verzendkosten van de nieuwe bestelling voor onze rekening. (Alleen voor Nederland, Duitsland, België, en Luxemburg).

Uw commentaar (bijvoorbeeld ander maat of reden van retourneren).

  • Leg het artikel en de factuur in de doos.
  • Verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaand retouradres:

Laat altijd eerst even weten dat u iets retour wild sturen!

Franse Tafelkleden
Driebergseweg 9
3708 JA Zeist
KVK: 30272643
BTW: NL821430403B01
Bank: NL60INGB0004238325
LET OP!!!

Bewaar de Track & Trace code goed, dit is uw verzendbewijs.

Sale artikelen

Artikelen uit de SALE kunnen niet geruild worden. U mag het artikel wel retour sturen. U ontvangt dan een tegoedbon ter waarde van het artikel. Deze tegoedbon kunt u dan weer besteden in onze shop. Deze tegoedbon is 6 maanden geldig.

Garantie

Op onze tafelkleden geldt een garantietermijn van maximaal 4 weken.

Copyright

Het is niet toegestaan beeld- en/of tekstmateriaal te gebruiken of te kopiëren.